Wanneer kan ik het beste verhuren?

In een korte tijd zijn we met Iambnb enorm gegroeid. Momenteel verhuren wij al ruim 50 schitterende appartementen en huizen door heel Amsterdam. Wij vinden het leuk om te zien dat Amsterdam over zo'n grote diversiteit beschikt. We komen de meest kunstzinnige, kleurrijke en moderne woningen tegen. Dit is erg leuk om te zien, en er blijven steeds leukere woningen bij komen! Wij zijn erg blij en ook wel een beetje trots op onze knallende start. Dit willen wij graag zo houden en hebben voor jou een paar periodes op een rijtje gezet wanneer je succes kan boeken met de verhuur van je huisje/appartement.

Er zijn eigenlijk altijd wel toeristen in Amsterdam te vinden..

Er zijn eigenlijk altijd wel toeristen in Amsterdam te vinden..


1. De zomermaanden
De zomermaanden, wie wist dit niet? In de zomer zullen er naar verwachting bijna drie miljoen buitenlandse toeristen hun zomervakantie doorbrengen in Nederland, aldus NBTC Holland Marketing. De toeristen die ons prachtige Amsterdam komen bewonderen, hebben natuurlijk een slaapplek nodig. Grijp die kans en ga er zelf even lekker tussen uit! Weekendje weg kan altijd wel, toch?

 

2. September en oktober
In september en oktober zijn in Amsterdam de toeristen niet te missen. Tijdens deze maanden zijn er veel trekpleisters die toeristen van over de hele wereld naar Amsterdam trekken. Zo vindt er van 11 tot 15 september een technologiebeurs plaats in de RAI. Hier komen 50.000 mensen uit verschillende landen op af en die zullen toch ergens moeten slapen. Waarom niet bij jou?

Amsterdam Dance Event, wie kent het niet? Dit is het mekka voor liefhebbers van de internationale elektronische muziek, en is hét feest van Amsterdam. Het evenement vindt plaats van 15 tot 19 oktober. Jaarlijks trekt dit evenement 200.000 inwoners en toeristen. Letterlijk van over de hele wereld. Je raad het al, deze toeristen willen na een  geweldige avond stappen natuurlijk zo snel mogelijk in een lekker bed in de buurt duiken! Denk jij dat je dit kan bieden? Waar wacht je nog op!

Amsterdam Dance Event 2013

Amsterdam Dance Event 2013

Natuurlijk is ieder tijdstip voor het jaar geschikt voor het tijdelijk verhuren van jouw huisje of appartement. Het gaat tot nu toe zo ontzettend goed, en samen met jou willen wij dit graag zo houden. Dus weet jij mensen die binnenkort misschien een weekendje weg gaan? Personeels- of familie-uitje? Werkafspraak? Of een lekkere lange zonvakantie? Wij zouden ze graag willen helpen om hier geld mee te verdienen!

Bovendien zijn we altijd opzoek naar enthousiaste host(esse)s. Wil jij, of ken jij gemotiveerde, hard werkende mensen die op zoek zijn naar een flexibel, leuk en vernieuwend baantje? Kijk dan even op http://www.iambnb.nl/vacatures/.