Meer vraag dan aanbod voor vakantieverhuur in Amsterdam

Airbnb is een campagne gestart om meer verhuurders in Amsterdam te krijgen. Juist buiten het centrum. Dat meldt het Parool

Volgens Airbnb overstijgt de vraag naar huizen voor vakantieverhuur het aanbod. 'We zouden graag uitbreiden, Amsterdam is een populaire bestemming. We mikken vooral op buurten buiten de binnenstad.'

Iamb&b merkt dit ook en ziet dat alle huizen waar Iamb&b bemiddelt voor mooie prijzen verhuurd worden. 'Het is een perfecte tijd om je woning te verhuren via websites als Airbnb, Wimdu of Booking.com je kan er namelijk zo je wintersport mee terugverdienen' 

Bij Iamb&b regelen we alles voor je, we beheren de advertentie, maken schoon, leveren beddengoed en doen al het klantencontact. Daarnaast verdien je door ons pricing tools, recensies en reactiesnelheid gemiddeld tot wel 40% meer met je woning

Meer weten? Meld je dan vrijblijven aan voor een intake gesprek. Of bel 020-2600047