Je suis bnb

Bonjour! Vandaag zijn we begonnen met Iamb&b in Parijs. We zijn super enthousiast dat we samen met Anatoli Parijzenaars vanaf vandaag dezelfde service kunnen aanbieden als Amsterdammers en dat we de grenzen over gaan om van Iamb&b een Europees succes te maken.  

Waarom?

De afgelopen 2 jaar zijn we constant bezig geweest om ons product te verbeteren. We zijn gegroeid van een team van 2 naar een team van 20, we hebben een inhouse schoonmaakbedrijf, we bouwen onze eigen software, pricing tools en gebruiken ons eigen beddengoed. Toch zullen we altijd kritisch naar onze service en dienstverlening blijven kijken en zoeken naar manieren om de service nog beter te maken. In deze zoektocht zijn we heel Europa doorgegaan, hoe doen andere bedrijven het, kunnen we samenwerkingen vinden op het gebied van software ontwikkelen, schoonmaak, pricing, inkoop of op andere gebieden. Van Rotterdam tot Lissabon, van software bedrijven in Tel Aviv tot Parijs. Overal hebben we inspiratie opgedaan en samenwerkingen gezocht om onze service voor onze gasten en klanten nog beter te maken. 

Hier kwamen mooie ideeën uit voort en zijn zaadjes geplant voor samenwerkingen die iamb&b in de toekomst een stuk sterker gaan maken. Vooral in Parijs spraken we met interessante partners en dat resulteerde in Iamb&b Paris. We geloven dat we door dit schaalvoordeel en de kennis uitwisseling ons product voor klanten en gasten nog beter kunnen maken en zijn dan ook superblij dat we vandaag officieel beginnen!

Wat?

We gaan in eerste instantie Iamb&b in Parijs net zo opzetten als in Amsterdam en onze klanten zullen nog niet direct iets van merken. We gaan kennis uitwisselen en zo ons product stap voor stap verbeteren. Iamb&b Paris zal zelfstandig opgezet worden waardoor we in Amsterdam onze focus kunnen houden op onze Amsterdamse gasten en klanten. 

Op de hoogte blijven van onze Franse avonturen? Like dan onze Franse facebookpagina