Verdien ik meer geld met Iamb&b ?

Het is supergaaf om je woning aan toeristen te verhuren als deze tijdelijk of gedeeltelijk leeg staat. Op deze manier ga je verspilling tegen, geef je gasten een unieke kans om als een local de stad te ontdekken, stimuleer je de locale economie en kan je zelf ook nog een leuk bedrag verdienen. 

Bij Iamb&b hebben we ons gespecialiseerd in het ondersteunen van de verhuur van tijdelijke- (vakantieverhuur) of gedeeltelijk (b&b) leegstaande woningen. Naast dat Iamb&b er voor zorgt dat je zorgeloos geld kan verdienen door al het werk uit handen te nemen, is er een grote kans dat je bij ons méér verdient dan je zelf zou doen. We zijn namelijk experts in service, pricing en advertentie optimalisatie.

1. Advertentie optimalisatie

Bij Iamb&b nemen we je huidige advertentie over maken we er een voor je aan als je die nog niet hebt. We doen er vervolgens alles aan om deze advertentie te optimaliseren. We gebruiken de juiste keywords in de omschrijving, maken professionele foto's en plaatsen de advertentie op de meest relevante boeking portals. Zo weet je dat jouw advertentie op en top in orde is.

Cijfers van een b&b in Amsterdam Centrum. Klant vanaf december 2014 Links omzet van de klant zelf, rechts omzet sinds klant bij Iamb&b

Cijfers van een b&b in Amsterdam Centrum. Klant vanaf december 2014 Links omzet van de klant zelf, rechts omzet sinds klant bij Iamb&b

2. Topservice

Een goede service voor je gasten betekent goede reviews voor je appartement. Goede reviews voor je appartement betekent dat je meer geld verdient. Daarom is Iamb&b extra goed geworden in het leveren van excellente service aan je gasten, het verkleinen van de reactietijd online, 24/7 binnen een uur antwoord en vaak sneller, en zorgen we op die manier voor een hogere omzet op jouw bed&breakfast of appartement. 

Cijfers van een b&b in Amsterdam West. Klant vanaf begin 2015. Links omzet van de klant zelf, rechts omzet sinds klant bij Iamb&b

Cijfers van een b&b in Amsterdam West. Klant vanaf begin 2015. Links omzet van de klant zelf, rechts omzet sinds klant bij Iamb&b

3. Liquid Pricing

Airbnb heeft een eigen pricingtool, maar deze gaat uit van het belang van de verhuurder én de gast. Wij waren hier niet tevreden over en hebben dus onze eigen tool ontwikkeld. En met resultaat. Ons algoritme en jarenlange ervaring zorgt er voor dat we vergelijkbare prijsoptimalisatie tools verslaan in omzet. We kennen de markt, weten wat een huis waard is en hebben ontwikkelaars in dienst die ons algoritme constant verbeteren.

Het is eigenlijk ook heel logisch dat we hier goed in zijn geworden, want hoe meer jij verdient, hoe meer wij verdienen. Jouw succes is ons succes!

 

ps. Naast het verhogen van je omzet, kan uitbesteden ook aanzienlijk voordeel opleveren op je belasting