Wat verdien je aan Airbnb?

Ben je vaak van huis? Dan kan je je huis verhuren via Airbnb, zo verdien je er nog wat aan. Maar hoeveel is dat nou? Wat levert het me echt op? Hieronder lees je wat het je financieel en sociaal kan opleveren. 

Een extra reisje

Bij Iamb&b proberen we altijd de beste prijs voor je woning te krijgen, door telkens de prijzen te herzien en aan te passen aan vraag en aanbod en aan het moment waarop je wil verhuren. Zo kan je wat verdienen, om een extra reisje te maken bijvoorbeeld. Extra informatie over wat je nou echt verdient vind je hier terug. 

Een beter Amsterdam

Naast het financiële aspect heb je natuurlijk ook het sociale aspect. Je woning verhuren brengt heel wat positiefs met zich mee. Er zijn altijd veel toeristen in Amsterdam, door je woning met hen te delen zijn hotels minder overbevolkt en moeten er geen hotels bijgebouwd worden. Door onze screening vooraf, zorgen we ook dat je gasten een positief effect hebben op de stad. We selecteren steeds gasten die bij je woning passen, zodat er geen overlast voor je buren komt. We selecteren ook gasten die naar Amsterdam komen om de stad te komen bezoeken, en niet enkel hier zijn om te feesten en de stad te trashen. 

Positief voor de stad en jezelf, zonder moeite

Als je Iamb&b inschakelt, kan je je woning verhuren zonder moeite, kan je van je vakantie genieten zonder stress. Wij nemen al het contact met je gasten over, en zorgen voor ze van check-in tot check-out. Heb je nog geen listing op Airbnb? Of wil je deze verbeteren? Dan kunnen onze fotograaf en onze listing-experts je listing aanmaken en verbeteren. Het enige dat jij moet doen, is genieten van je vakantie. 

Extra: Ons yield management en pricing algoritme zorgen er ook nog eens voor dat je méér verdient bij iamb&b dan ergens anders