Een persoonlijke touch op een professionele manier

Hoewel iedereen houdt van de persoonlijke karakter van Airbnb, moet je ook weer niet overdrijven. Het blijven nog steeds gasten - mensen die je niet kent - die voor een bepaalde tijd je huis gaan bewonen. Weet wat je gasten nodig hebben en bereid je voor.

Lakens en handdoeken: jij houdt van die zachte, licht versleten lakens waar je met je vorige vriendje fantastische herinneringen hebt gecreëerd. Gelukkig hebben je gasten die band niet met je lakens dus mooie, neutrale, nieuwe lakens zijn altijd een goed idee.

De basics: je gasten reizen vaak low-budget: enkel handbagage en geen vloeistoffen. Toiletpapier, zeep en shampoo horen tot de basics van het dagelijkse leven, hopelijk... Hervulbare flessen of de goedkoopste AH zeepjes, als er maar iets ligt, gaan je gasten gelukkig Amsterdam in. En een eenvoudige manier om Amsterdam schoon te houden, toch? ;-)

Sommige mensen worden zo enthousiast wanneer ze op vakantie gaan dat ze bij het inpakken de nuttige dingen vergeten. Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je gaat naar een warm land en je vergeet de zonnemelk. In Amsterdam ga je niet meteen zonnemelk nodig hebben, maar andere dingen kunnen wel erg handig zijn. Zoals een paraplu (want ja, het regent hier soms), een powerbank, een OV kaart die je gasten enkel nog moeten opladen. Op die manier zijn ze meteen goed voorzien. Op naar een goede review!

Heb je geen tijd of zin om voor die nieuwe lakens en handdoeken te zorgen? Wil je graag dat je gasten op een professionele maar toch persoonlijke manier worden ontvangen? Iamb&b helpt je graag met onze eigen lakens en persoonlijke check-in.