Airbnb is enorm gegroeid en ze zijn niet van plan om te stoppen

In de toekomst ziet Airbnb het groot. De wereld rondreizen zal nog nooit zo eenvoudig zijn geweest. Airbnb is momenteel een online platform vol slaapplaatsen over de hele wereld die mensen kunnen ontdekken en boeken. Je kent het vast wel. ;-)

Voor iedereen die te ongeduldig is om alle luchtmaatschappijen af te gaan om die juiste vlucht te vinden. Om dan erna nog een appartement te zoeken op de perfecte plek in de stad. Airbnb heeft de oplossing met Airbnb flights. Airbnb wil pakketreizen aanbieden waar de vlucht, transfer en slaapplek geregeld zijn, perfect toch?

Verloren lopen in een stad is voor de ene persoon de hel, voor de andere een topdag. Sommige mensen hebben graag een strakke planning om zeker dat ene standbeeld en dat gezellige pleintje niet te missen. Anderen worden liever geleid door de stroom van de stad en hun gevoel. Iedereen heeft zijn eigen manier om een stad te ontdekken.

Met Airbnb trips zal het mogelijk zijn om via hun website al reservaties te maken bij restaurants, musea en bars in de stad van bestemming. Zo kan jij van thuis uit dus al een hele planning opstellen en sta je niet voor een volgeboekt restaurant. Handig!

Airbnb blijft groeien. Er zullen steeds meer mensen via Airbnb boeken door de groeiende mogelijkheden. Denk je er aan om je appartement of huis op Airbnb te zetten? Contacteer ons voor informatie of hulp met je listing - nu en in de toekomst.