Ga op vakantie, je verdient het (terug) !

Soms moet je er even tussenuit. Gewoon even relaxen en even weg zijn van de drukke stad. Maar wanneer ga je dan? Naar waar ga je? Met wie? En het allerbelangrijkste: hoe ga je dit betalen?

In oktober loopt Amsterdam weer gezellig vol energieke dance lovers die het Dance Festival bezoeken. Wil je dit liever niet meemaken dit jaar? Dan is oktober voor jou dé moment om op vakantie te gaan. Die vakantie komt dan net op tijd om herfstblues tegen te gaan. Je kan de zon weer opzoeken als je daar nood aan hebt of iets noordelijker uitproberen. Ga het avontuur aan en boek je trip naar Canada! Why Canada? Je hebt gratis toegang tot alle nationale parken dit jaar, dus 2017 is hét jaar om Canada te bezoeken.

Oké oktober is niet voor iedereen een geschikte periode. Wat dacht je van april? Je kijkt ondertussen al zo lang uit naar de zomer, maar je moet nog enkele maanden wachten op de vakantie. In april is Amsterdam erg gewild: paasvakantie, tulpenfestivals en het goede weer komt eraan. In april kan het verhuren van je woning dus erg snel gaan.

Eenvoudig geld verdienen terwijl je op vakantie bent, het klinkt als een sprookje. Maar het is mogelijk met de service van Iamb&b. Wij zorgen voor de schoonmaak, listing, screening en check in en out van je gasten. Jij kan dus gewoon lekker genieten van je vakantie.

Je gaat geld uitgeven om op vakantie te kunnen gaan, waarom dan niet wat geld verdienen op hetzelfde moment? Onze prijsexpert zorgt dat jij altijd een optimale prijs voor je woning ontvangt. Boek dus snel en meld je aan bij Iamb&b, wij zorgen voor de rest.