Altijd leuk om te lezen, een positieve review

Een goede host zijn is niet altijd eenvoudig. Soms krijg je vragen of klachten en weet je niet meteen wat je ermee moet doen. Gelukkig zijn onze hosts goed opgeleid en bedenken ze altijd een gepaste oplossing. Onze hosts staan klaar voor je gasten als zij vragen of opmerkingen hebben, dat heeft Kailin ook ervaren. Thanks Kailin voor de leuke review! 

This flat is in a perfect location and could not have asked for a better place to have stayed. I was in Amsterdam for school and stayed at this flat for over a month. Close enough, yet far enough away from Centrum (walking distance and tram) so that if you wanted some night life could venture up. The area is filled with shops, restaurants, close to museums, and great for just walking around. From check-in to check-out, the staff was helpful, attentive, and quick to reply if had any questions.
Kailin - Atlanta, Georgia