Toon je gasten het fantastische Nederland op je eigen manier

Wat vind jij het beste aan Amsterdam? Waarom woon jij hier zo graag? De grachten, de pindakaas, de smalle straatjes, relaxt rondfietsen, … Deel die unieke cultuur met je gasten. Ze zijn er vast ook dol op.

De Nederlandse gezelligheid en relaxte sfeer, wie wil dit nou niet? Neem je gasten mee op avontuur. Mogen ze gebruik maken van je keuken? Laat dan wat essentials zodat ze de Nederlands eetcultuur kunnen ontdekken.

Het familierecept van die geweldige snelle stamppot is altijd een succes. Laat het recept achter en toon ze de dichtstbijzijnde AH. Koken ze? Dan hebben ze vast een topavond! Koken ze niet? Dan vinden ze wel iets anders lekkers te eten.

Het ontbijt is nog eenvoudiger: een doos hagelslag, wat theezakjes en een routebeschrijving naar je lokale bakker. Gereed!

Geen keuken? Vertel ze dan waar je favoriete pancake house is, welke gracht jouw favoriet is en waar ze de beste toeristische fotoshoot kunnen houden. Inside-tips zijn altijd handig.

Airbnb is all about die persoonlijke touch. Als je geen tijd hebt om dit te doen, dan kunnen wij je helpen. Iamb&b geeft alle gasten een magazine mee met alle hotspots en een paar typisch Amsterdamse adresjes. Wil je graag onze hulp? Meld je aan en wij helpen je verder.