Morgen is het weer zover: Koningsdag!

Op 27 april kleurt het hele land weer oranje, en Amsterdam gaat daar lekker in mee! Er worden enorm veel feesten, festivals en evenementen georganiseerd. Weet jij al waar je gaat vieren? Of heb je liever een shortlist om uit te kiezen? Dan is het je lucky day ;-) Hier komt 'ie.

Ga je dit jaar voor een iets alternatiever, kies je eens voor iets anders? Dan kan je op de NDSM werk in Amsterdam Noord komen vieren bij These Guys

Heb je liever meet goud en oranje? Kom dan vieren op het Oranjebal in Chicago Social Club. Lekker veel glitter en glamour. Festimi zorgt voor de sfeer, samen met zo'n 50 andere DJ's. Kan niet anders dan een dik feest zijn dus!

Ooit al eens in Panama geweest? En dan bedoel ik wel degelijk de club in Amsterdam, niet het land! Want daar is het ook dik feest, met de Grammy winnaar Mark Knight, op 27 april. Dance the night away met de beste beats.

Er zijn natuurlijk nog honderden andere evenementen en feesten waar je naartoe kan. Je kan ook gewoon lekker ronddwalen in de stad en je later verrassen door dingen die je pad kruisen morgen. Ook een leuk idee. In elk geval: happy Kinsday! En euh... Oranje boven!