Iamb&b zet een stap vooruit met de listings

Iedereen weet dat mooie afbeeldingen één van de belangrijkste factor is voor het aantrekkelijk maken van een listing voor potentiële gasten. Wanneer de afbeeldingen professioneel zijn, zullen de gasten door meerdere redenen aangetrokken zijn tot een listing. Ze krijgen het appartement op de best mogelijke manier te zien en de meeste gasten zullen meer geneigd zijn een appartement met mooie professionele foto’s te boeken, omdat het er betrouwbaarder uitziet. Om deze redenen heeft Iamb&b een professionele fotografe ingehuurd om foto’s van de appartementen te maken.

Om een duidelijk beeld te schetsen van de voordelen van het inhuren van een professionele fotografe zijn hieronder een paar foto’s te zien die niet gemaakt zijn door de fotografe en die wel gemaakt zijn door de fotografe.

Hieronder is een foto te zien die gemaakt is door de eigenaar van het appartement. Je ziet dat de kwaliteit minder goed is, waardoor het appartement niet op een aantrekkelijke manier aangeboden wordt. Het is geen slechte foto, maar er kan natuurlijk veel meer uit gehaald worden.

door eigenaar

De tweede foto is gemaakt door een medewerker van Iamb&b. Deze medewerker heeft een korte cursus gevolgd over de kunst van fotograferen en was in bezit van een goede camera. De afbeelding is aantrekkelijk, maar er kan nog meer uit gehaald worden. De positie is goed, de kwaliteit is goed, er wordt alleen niet met elk punt rekening gehouden. Zoals de lichtinval, hierdoor is de foto donkerder geworden.

door Iamb&b staff

De laatste afbeelding is gemaakt door de professionele fotografe. Deze foto is erg aantrekkelijk en zal er ook voor zorgen dat de gasten het appartement gaan boeken. Er is overal rekening mee gehouden. De lichtinval, de positie, de kleuren en het laat zeer goed zien wat het appartement allemaal te bieden heeft.

door fotografe