Genieten in eigen land: Arnhem

Om echt te genieten en cultuur op te snuiven moet je absoluut niet ver, ga bijvoorbeeld een paar dagen naar Arnhem! Bezoek het openluchtmuseum, neem een kijkje bij het bekende Feestaardvarken of haal een frisse neus bij het park Sonsbeek. 

  • Park Sonsbeek: naast de prachtige natuur en wildlife vind je hier ook een uitkijktoren, brasserie, vele vijvers en enkele gezellige marktjes.
  • Burger's Zoo en Safaripark: een mooi opgezet park, ingedeeld in verschillende thema's met een spannende safari, real-life jungle en prachtige oceaan. 
  • Nederlands Openluchtmuseum: in dit park leer je meer over de bouw en cultuur van Nederland, en dat allemaal in de prachtige buitenlucht. Voor jong en oud en vol terrasjes en restaurants voor nadien. 

Of je nu gaat voor de cultuur of voor de stad zelf: Arnhem is typisch Nederlands en opper gezellig!