Genieten in eigen land: Breda

In het Brabantse Breda is altijd wel wat te beleven. Maak een leuke wandeling in het groene stadspark, ga op zoek naar de mooiste historische gevel of bezoek een museum. Op slechts 1u30 rijden van Amsterdam kan je dus heel wat beleven en ontdekken, zoals:

  • Grote Markt: bij goed weer loopt dit plein vol mensen op zoek naar een plekje op een van de vele gezellige terrasjes hier. OP het plein is ook regelmatig een festival, carnaval, feest of een trouw. Altijd wat te beleven hier dus.
  • 't Sas: Winkelen kan je overal, maar hier in Breda heb je een unieke plek met unieke winkels: 't Sas. Aan dit knusse binnenplein vind je net even wat chiquere winkels en een schitterend gelegen terras. Wil je hier graag enkele dagen vertoeven tussen de winkeltjes, geen probleem, je kan hier ook overnachten!
  • Breda Castle: Het staat er al sinds 1350, deed vooral dienst als militaire kazerne en momenteel wordt het gebruikt als instituut voor Militaire doeleinden. Tijdens de Brabantse Kasteeldagen is het deels geopend voor publiek. Zeker de moeite waard.

Citytrip Breda, yes please!