Guest policy

Loose
We stellen de regels op zoals jij deze wil, wel of niet roken, wel of geen huisdieren etc. We screenden de gasten niet actief, maar wanneer we iets zien dat we niet vertrouwen zoals meer gasten dan toegestaan, onduidelijk profiel, rare verzoeken etcetera, accepteren we de boeking alsnog niet.
Iedereen kan een directe reservering doen en met deze instellingen zul je het meeste gasten ongvangen

Medium (aanbevolen)
Wij stellen onze standaard regels in; Niet roken, geen feestjes of luide muziek, niet na 22u buiten zitten lief zijn voor de buren en de planten watergeven.
We screenden de gasten actief. We kijken naar de communicatie, samenstelling van de groep, recensies het profiel en de match met het huis. Indien we twijfelen om het om meer dan 2 gasten gaat zullen we nog extra vragen of de gasten de huisregels hebben gelezen en er akkoord mee gaan.
Direct reserveren is mogelijk voor mensen met meerdere positieve recensies

Met deze regels denken wij dat we de ultieme balans hebben. Je ontvangt voldoende gasten en deze gasten zullen goed met je huis en de buurt omgaan.

Strict
Wij stellen onze standaard regels in: Niet roken, geen feestjes of luide muziek, niet na 22u buiten, lief zijn voor de buren en de planten water geven en we stellen een borg in van 200,-

Wij screenden de gasten actief en zijn een stuk strenger. We kijken naar de communicatie, samenstelling van de groep, recensies het profiel en de match met het huis. Indien we twijfelen om het om meer dan 2 gasten gaat zullen we nog extra vragen of de gasten de huisregels hebben gelezen en er akkoord mee gaan.
Direct reserveren is onmogelijk, ook niet met goede reviews en we zullen eerder gasten weigeren. 

Deze optie verkleint je doelgroep en dus het aantal boekingen. Je zal daarom waarschijnlijk minder geld verdienen dan met de bovenstaande opties