Zo maak je je huis klaar voor de verhuur.
Je kan onze overeenkomst alvast doorlezen en onze vragenlijst alvast invullen. Dan lopen we dat op de afspraak nog even samen door.

1. Airbnb profiel
We gebruiken graag jouw Airbnb profiel. Als je deze nog niet hebt kan je deze aanmaken op nl.airbnb.com/signup_login. Een profiel bestaat uit de volgende onderdelen: ingevulde personalia, geverifieerd email adres, telefoonnummer, geupload paspoort, wachtwoord, profielfoto en een korte persoonlijke omschrijving. Hoe completer het profiel hoe beter. Wij verzorgen uiteraard de advertentie. 

2. Linnen & welkom thuis service
Wij verzorgen alle benodigde linnen en tevens zeep en shampoo voor de gasten. Berg dus je beddengoed, handdoeken en keukenlinnen goed op zodat deze niet per ongeluk bij ons in de was belanden. We maken wel graag je bed op voordat je weer thuiskomt dus laat alsjeblieft een set beddengoed achter in de daarvoor bestemde Iamb&b beddengoedzak. 

3. Voor schoonmaak
Wij zorgen ervoor dat jouw huisje pico bello wordt opgeleverd aan onze gasten. Dit is van groot belang voor de ervaring van de gast en de reviews online. We vragen hiervoor een vergoeding van 35,- per schoonmaak. Mocht je de schoonmaak liever zelf verzorgen dan is dit natuurlijk ook geen probleem, maar geef dit wel altijd van tevoren duidelijk aan.

4. Maak je woning Iamb&b proof!
Zorg dat de woning netjes wordt achtergelaten zodat onze schoonmakers goed hun werk kunnen doen. Berg je waardevolle en persoonlijke spullen veilig op. Een welkomstbriefje voor de gasten wordt ook altijd erg gewaardeerd.

5. Buren & VVE
Informeer je buren en indien van toepassing ook de VVE. Dit kan je doen met behulp van ons buren kaartje.

6. Schade / Borg
In het geval van schade, diefstal of verlies van bezittingen zullen wij altijd bemiddelen en indien noodzakelijk assisteren bij het verhalen van de kosten op de Airbnb verzekering. Iamb&b is hier echter niet aansprakelijk voor. Daarnaast vragen wij onze gasten altijd om een borg.

7. Afspraken
Samen tekenen we de bemiddelingsovereenkomst

8. Sleutels
We hebben 3 sets sleutels nodig. Dit is noodzakelijk voor de veiligheid en kwaliteit van onze service. Als je kopieën maakt is het belangrijk dat je deze test voordat wij ze in ontvangst nemen.

9. Vragenformulier & beschikbaarheid
Vul het bijgevoegde vragenformulier zo volledig mogelijk in. Je kunt hier ook invullen wanneer de woning beschikbaar* is. Dit kan je ook na inschrijving aangeven op onze website. Het helpt ons enorm als je de vragenlijst vast uitprint en invult. Je vindt de vragenlijst hier.

10. Foto’s
We maken graag foto’s van de woning. Dit kan direct, tijdens een nieuwe afspraak of met een Airbnb

 

*Let op: Wij gaan ervan uit dat bij beschikbaarheid de woning leeg is en onze gasten (ook last minute) een boeking kunnen doen. Is dit in jouw situatie niet mogelijk laat ons dit altijd weten.