ALL­ROUND PR / MARKETING STAGIAIR GEZOCHT BIJ IAMBNB

Ben je creatief, ondernemend, leergierig en op zoek naar een droomstage in het hartje van Amsterdam? Dan is dit de plek voor jou! We zoeken een stagiair die ervoor kan zorgen dat iedereen ons weet te vinden. Ben jij hét marketingbrein waar wij naar op zoek zijn en een aanvulling op ons team dan kun je ongetwijfeld een vast plekje veroveren in ons bedrijf.

Wij zijn een jong, snel groeiend bedrijf die jou alle mogelijkheden biedt om te kunnen leren en je verder te ontwikkelen. We zorgen dat je goed begeleid wordt en de nodige training krijgt. IamBnB is een Amsterdamse startup gevestigd in het bruisende centrum van de stad. Ons motto is “bijverdienen vanuit je hangmat”, hierbij verzorgen wij de verhuur van woningen zodat de eigenaar zorgeloos op reis kan. Daarnaast bezorgen wij de gast een fantastische tijd in onze hoofdstad.

Werkzaamheden

∙ Het vergroten van onze naamsbekendheid en het vinden van nieuwe klanten, bijvoorbeeld via social media en events.
∙ Het bijhouden/optimaliseren van de website en onze social media kanalen. ∙ J e houdt je bezig met het verbeteren van onze gastenontvangst, het is

onze verantwoordelijkheid om gasten zich direct thuis te laten voelen in hun tijdelijke woning.

∙ Coördineren van schoonmakers en andere hosts.
∙ Daarnaast zit je niet stil, jij bent de duizendpoot die continue meedenkt om onze service nog beter te maken!

Wat verwachten we van jou?

∙ J e bent ondernemend en een harde werker, ondernemen is jouw tweede natuur en je bent niet bang je handen uit de mouwen te steken.
∙ J e bent creatief en een zelfstandige denker.
∙ J e weet waar wij onze nieuwe klanten kunnen vinden

en hoe we ze kunnen bereiken.
∙ J e spreekt en schrijft vloeiend Engels.
∙ J e hebt affiniteit met IT en social media, jij weet al lang wat de nieuwste trends en hypes zijn op dit gebied.
∙ J e volgt een relevante studie, HBO of WO in bijvoorbeeld marketing of commerciële economie en bent op zoek naar een fulltime stage voor minimaal 3 maanden.

Wat kun je van ons verwachten?

∙ Een unieke leerervaring waar je de rest van je leven profijt van hebt. ∙ Een energieke werkomgeving in een jong enthousiast team en alles wat daarbij hoort (gezellige borrels, gratis bedijfslunch, tafeltenniscompetitie). ∙ Bij goede prestaties mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
∙ Veel verantwoordelijkheid, goede begeleiding/training en directe feedback van het management.

∙ Ruimte om je creativiteit en ideeën te gebruiken en verder te ontwikkelen.

Wil jij werken bij een technology driven startup in hartje Amsterdam? Stuur dan je motivatie en cv naar Mirte Mohrmann (email: mirte@iambnb.nl)
We zoeken nog mensen voor een zomerstage maar ook voor de periode hierna.