Vraag alles over woningdelen

Je woning verhuren tijdens je vakantie wordt steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vakantieverhuur en willen ook wel geld verdienen vanuit hun hangmat. 

Tegelijkertijd neemt de kritiek op Airbnb en andere verhuur platforms toe. De snelle groei en financiële voordelen trekt ook veel misbruik aan. Zo worden er woningen van de markt gehaald en is er bij slecht management vaak overlast voor de buren.

Bij Iamb&b helpen we mensen om hun woning op een verantwoorde manier te verhuren in harmonie met de buren én de regels. We ondersteunen meer dan 700 Amsterdamse huishoudens met het verhuren van hun eigen woning omdat ze tijdelijk- of gedeeltelijke ruimte in hun woning over hebben. We zorgen er dan voor dat de verhuur voor de onze klanten én hun buren netjes en volgens de regels verloopt. 

Met deze pagina willen we iedereen in staat stellen om vragen te stellen over vakantieverhuur. Of je nou klant bent bij ons of zelf de verhuur regelt dat maakt niet uit. Ook kunnen mensen die hun woning helemaal niet verhuren hier terecht met vragen.  Mocht je tips hebben over hoe we de stad met al dat toerisme toch leefbaar houden zijn die ook van harte welkom. 

Verantwoord verhuren,


Het Iamb&b team

Naam *
Naam